0 item - € 0,00
Bel ons direct 045 5631885

Over ons

Laumen Innovation Products is sinds 2009 een familiebedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in de import en groothandel  van duurzame technieken met als hoofdactiviteit zonne-energie binnen de Benelux. Wij bieden hoogwaardige Europese producten aan tegen een markt- conforme prijs. Zo moeten al onze klanten ook na meerdere jaren terug kunnen vallen op Europese steunpunten en niet in de wirwar van Aziatische bedrijven moeten zoeken naar service en garanties.

Wij zeggen altijd “dozen schuiven en verkopen tegen de laagste prijs kan iedereen, maar kwalitatieve en inhoudelijke informatie leveren over de aangeboden producten dat hebben alleen de bedrijven met kennis van zaken”.
Door het zorgvuldig samenstellen van ons assortiment hebben wij voor onze klanten een voorsprong op de concurrentie gerealiseerd door:


● Producten aan te bieden met Europese kwaliteit garantie
● Ons bedrijf en de producten te onderscheiden met kwaliteit, service en garanties
● Complete projectcalculaties aan te leveren voor alle individuele wensen en behoeften
● Standvastigheid van het assortiment

Service, after-service, kwaliteit en het tijdig nakomen van afspraken zijn de kernpunten in onze onderneming. Door deze manier van werken is ons partnerbestand binnen de Benelux explosief gegroeid.  Graag bieden wij U onze diensten aan om ook U een voorsprong te geven op de concurrentie.  Wilt U meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Scroll to Top

Contactgegevens

Tel: 045-5631885

Email: info@lisep.nl

Adres

Ridderhoenstraat 182 

6433EH Hoensbroek

Nieuwsbrief